Ultra Matte sau Ultra Creamy ?

Avon Ultra Matte Ultra Creamy

De curand, am primit spre testare 2 rujuri, de la Avon & BuzzStore, disponibil acum în două variante: Ultra Matte și Ultra Creamy! Ele sunt foarte versatile si merg purtate, atat pe timpul zilei, cat si pentru un machiaj de seara. Sunt pentru momentele speciale din viata ta, în care îți dorești sa stralucești,  sa te simți libera si sa radiezi, cu un strop de culoare pe buze.

Te poti bucura de nuantele rujurilor noi Ultra Matte & Ultra Creamy by Avon, mai fabuloase ca niciodata, acum cu o noua forma pentru mai multa precizie!

Mai mult de atat, uită de teama buzelor uscate, pentru ca noua formula a acestora conține ulei de avocado, asadar, nici o grija in acest sens. Eu deja le-am folosit de cateva ori, in diverse machiaje, insa trebuie sa recunosc, ca voi profita de ele, sa le port si in zilele cand nu ma voi machia. Consider ca rujul rosu, de exemplu, poate scoate “din anonimat” o tinuta, extrem de rapid. Adaugi si mascara si esti gata de plecare. Oriunde. La orice ora.

Astept sa imi spuneti daca voi le-ati incercat, daca va plac si ce nuante ati ales (Ultra Matte sau Ultra Creamy) si daca doriti, imi puteti trimite poze cu machiajele facute de voi, in care ati folosit una din nuantele noi ale acestor rujuri.

Pe mine ma gasiti pe paginile de Facebook : Diana David, cu partea de blog si pe Diana Raicu Make-up, evident, cu partea de machiaje, sfaturi, videouri, etc. , Iar pe instagram, aici si aici.

Pe curand!

Cu drag,

Diana

S-ar putea sa iti placa

Lasă un răspuns