Rochia infinita – o poți purta în 30 de feluri

Rochia infinita

Rochia perfecta? Nu mai e o problema.  Femeile sunt intotdeauna in cautarea acelei rochii perfecte si cand intr-un final o gasesc, sunt triste pentru ca oricat de mult ar adora-o, nu o pot purta la fiecare eveniment.

Prima rochie infinită a fost creată în anii ‘70 de un editor de modă. Apoi, conceptul a fost preluat și realizat în diverse moduri de câteva branduri.

Sursa: Google.com

Rochia are o mărime universală, este făcută dintr-un jerseu fin, nu e pretențioasă la spălat și nu necesită călcare. Dacă ești o fire energică, pasionată de modă și de frumos atunci să știi că ai găsit rochia perfectă. Rochia Infinită este disponibilă în diferite showroomuri sau se poate crea intr-un atelier de croitorie.

Rochia infinity e raspunsul vostru, pentru ca o puteti intoarce pe toate partile si tot va arata wow! Sa nu mai vorbim de toate modurile in care o puteti accesoriza, iar pretul ei este mai mult decat accesibil. O puteti cumpara/face in atat de multe culori, incat sunt sigura, ca o veti alege sau le veti alege exact pe cea/cele potrivita/e.

Mai jos aveti si un scurt video cu prezentarea tuturor modurilor in care poate fi purtata o astfel de rochie. Ganditi-va numai la faptul ca ati putea sa o purtati la un alt eveniment, prinsa altfel, cu alte accesorii, cu alta coafura si va fi ca si cand sunteti imbracata cu total alta tinuta.

 

S-ar putea sa iti placa

Lasă un răspuns