POVESTEA CALITATILOR – un cadou PERSONALIZAT, perfect pentru cei mici

Pentru ca mai este atat de putin pana la “luna cadourilor”, vreau sa impartasesc cu voi ce surpriza frumoasa a primit Ariana, din partea Madalinei, de la Weevle. M-am emotionat maxim cand am vazut-o: o carticica personalizata, cu numele ei (personajul principal), cu nuanta parului ei si cu ce credeti? Cu o dedicatie personalizata din partea noastra, pentru ea, pe prima pagina!❤❤

Este o carte dedicata copiilor, cu un taram plin de magie, prin care ei isi descopera propriile calitati, prin exemple clare, precum:

  • neinfricare
  • creativitate
  • bunatate
  • colaborare
  • generozitate
  • logica
  • empatie

Partea cea mai frumoasa este ca prin joc si citit, iti ajuti copilul sa se vada cu “alti ochi”, sa fie eroul acestei povesti, in care va trece prin o multime de aventuri, descoperindu-se putin cate putin. Astfel tu vei dezvolta o relatie frumoasa cu copilul si il vei si educa, se va dezvolta personal si va capata mai multa incredere in sine.

Copiii au nevoie de noi, pentru a capata incredere in ei insisi. Cum altfel decat prin imaginatie, prin joc, prin citit si prin “pus in pielea personajului”? La finalul cartii, se trag concluziile, despre caracteristicile lor, mai exact, “superputerile” acestora.

Indiferent daca aveti o fetita sau un baietel, ii puteti alege personajul principal din carte, parul si nu numai…ii puteti scrie dedicatie din partea voastra, care va fi o amintire pentru o viata.
Din punctul meu de vedere, este cadoul perfect pentru copilasii din viata voastra!🥰
Pe Madalina o puteti gasi aici, pe Facebook, iar cartea se poate comanda la linkul de mai jos : https://weevle.shop/pages/carte-personalizata-povestea-calitatilor ❤!

S-ar putea sa iti placa

Lasă un răspuns