O aroma care dureaza … si dureaza

Aroma potrivita de parfum iti poate schimba nu numai starea de spirit, insa iti poate da liber sentimentelor, gandurilor…si de ce nu, imaginatiei. Cand stii ce anume ti se potriveste, e clar ca ai experimentat anterior si ai ajuns la parfumul perfect.

Noile balsamuri Lenor te umplu de emotii calde, de fericire, relaxare si evident, de o stare de bine. De curand, am primit spre testare doua dintre  ele:

💜 Cel mov: Lenor Amethyst & Floral Bouquet contine un amestec de bergamota ,cu (florile mele preferate ) frezii delicate si iasomie . Un parfum unic si fascinant, precum un ametist veritabil .💎
💗 Cel roz: Lenor Exotic Bloom are un parfum inspirat de florile de ghimbir si fructele de padure tropicale, intrepatrunse cu note lemnoase pretioase, un cocktail de mirosuri, care te duc cu gandul la o vacanta intr-un loc exotic. 👌🏖🏞

Recunosc ca ambele sunt absolut minunate, insa dupa cel mov, sunt efectiv topita. Bine, eu am o slabiciune pentru bergamota si frezii, deci se intelege si de ce. Le-am testat pe ambele in egala masura, pe diferite sortimente de haine, isi pastreaza mirosul, ba chiar acesta se simte, inca de cum intri in camera. Eu foloseam de foarte mult timp Lenor, dar luam din diferite sortimente. Insa de acum inainte, voi ramane doar pe Amethyst & Floral Bouqet.

Un moment parfumat, care îți arata ca viața este o aventura cu posibilitati nelimitate.

Sunt curioasa, cine a folosit deja unul din aceste balsamuri noi, pentru haine? Care  v-a placut cel mai mult si de ce?

S-ar putea sa iti placa

Lasă un răspuns