Her Story …. My Story … Your story – Avon lanseaza un nou parfum cu Simona Halep

Luna aceasta, AVON dorește să redea tuturor  femeilor încrederea în forțele proprii și lansează un nou parfum HerStory – Love Inspires, în colaborare cu Simona Halep, pentru a transmite femeilor mesajul Iubește-te în fiecare zi!

Simona Halep, ambasadoarea acestui parfum, reprezinta inspirația noii arome, o combinatie de forța și totodata, independența,  a femeii care se pretuieste si se pune pe primul loc.

Aroma unica si feminina, care te face să strălucesti și să te iubesti

Acest parfum combina senzualitatea iasomiei, cu aroma florii de iris si notele dulci de praline. Aroma lui inconfundabilă ajuta fiecare femeie să strălucească. Her Story Love Inspires inspiră libertate și iubire de sine, de fiecare dată când este purtat.

HerStory Love Inspires are o aromă senzuală, care accentuează feminitatea oricărei femei și o ajută să nu uite să se valorifice și să se aprecieze.

Este foarte greu in ziua de astazi sa combinam viata de familie, cu timpul liber, cu copilul/copiii, cu serviciul, cu un hobby, cu cumparaturi, facut mancare / curatenie, cu un rasfat, s.a.m.d. Uneori chiar imposibil :)) Mamele ma inteleg cel mai bine. Insa trebuie sa constientizam ca meritam sa ne punem pe primul loc, macar din cand in cand. Sa ne apreciem. Sa ne iubim. Sa fim noi insene. Sa ne aratam ca suntem mandre de noi, de ce am realizat si sa devenim cea mai buna versiune a noastra. Sa ne cream povestea. Povestea fiecareia face parte din povestea noastra, a tuturor, a femeilor de pretutindeni.

Eu, personal, imi iau doza de motivatie si de energie de la familia mea, de la fetita si sotul meu. Cand o vad dimineata cand zambeste, uit de tot, de nopti nedormite, de oboseala, de stres, de alergatura, de liste de TO DO’s, de orice lucru negativ. Recunosc ca este obositor, de multe ori, deoarece are extrem, dar extrem de multa energie, e fix ca un bulgaras de energie, pe baterii si Redbull, zilnic. Dar in acelasi timp, tot ea ne da putere sa mergem mai departe, sa nu ne demotivam si de asemenea, planurile noastre de viitor, la care lucram, sa le materializam.

Asadar, tu de unde iti iei energia zilnica? Motivatia? Ce te face sa te trezesti dimineata si sa te apuci de lucru?

Despre AVON

AVON este prezent de peste 23 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

S-ar putea sa iti placa

Lasă un răspuns