Fata din vis

Fata din vis.

“Într-o zi nefastă, în timp ce traversa strada, o mașină a lovit puternic o fetiță, care și-a pierdut viața pe loc. Avea numai 5 anișori, împliniți fix în ziua accidentului. La nici 20 minute , un reprezentant al Poliției, s-a prezentat la ușa părinților acesteia, anunțându-i despre nenorocire.

Mama fetiței a rămas traumatizată și lipsită de orice .. nu exista durere mai mare pe Pământ. De la moartea fetiței, ani de zile.. aceasta nu a putut dormi aproape deloc, visând-o în permanență și plângând până la leșin.

Într-o zi, ațipind, a visat un înger care i-a spus: “Nu mai plânge!” Auzind asta, mămica l-a întrebat: “Pot să stau de vorbă cu ea sau să o văd măcar odată?” Îngerul îi răspunde: “Vrei să o vezi? .. o ia de mână și o urcă în cer..” Ajunși în cer.. o poartă s-a deschis larg , unde mii de copii stăteau cu lumânări în mână, formau un întreg drum.

Văzând asta, mămica îl întreabă pe înger: “Cine sunt ei?” Ei sunt copiii care ajuns zilnic în Rai, îi răspunde îngerul, îndată. – Fiica mea, este printre ei ? – Uită-te atentă, ce este acolo în zare .. Un copil venea în fugă.. radia de bucurie de parcă își întâlnea mama după zeci de ani.. Văzând-o, mama se înveselește de moment.. dar în câteva secunde cade-n genunchi și izbucnește din nou în lacrimi..

Fiica ei, era singura care nu avea o lumânare aprinsă și nici fața nu îi era luminată. Dar fetița se apropie din ce în ce mai mult și își strânge mama în brațe ca pentru ultima dată! – “ Copila mea, de ce ești singura fără lumânare aprinsă” , întreabă mama printre lacrimi.. – Mămică scumpa, te rog.. nu mai plânge! Uite, eu îmi aprind lumânarea în fiecare seară, la fel ca ceilalți copii.. dar lacrimile tale, o sting! De aceea, lumânarea mea este mai tot timpul stinsă iar eu sunt obligată să rămân tot timpul în întuneric.

Nu plânge tot timpul după omul piedut, fie el tată, frate, soț sau copil. Lasă-l să se odihnească în pace, nu-ți chinui într-una viața, pentru că nu se va întoarce, indiferent de situație. În schimb, poți păstra vie, amintirea acelui om, amintindu-ți de el cu drag și zâmbind în amintirea lui. Este o poveste tristă dar sper să învățați ceva din ea..

Nu treceți mai departe fără să distribuiți. Povestea trebuie să trezească amintiri în sufletul fiecărui om care a pierdut pe cineva drag! “

S-ar putea sa iti placa

Lasă un răspuns