Dictionar de emotii pentru copii

De curand, am primit de la Petra, o tanara antreprenoare, un dictionar de emotii, pentru copii, pentru Ariana, cand va mai creste putin. Recunosc, ca prima data, am fost tentata sa il citesc pe repede ‘nainte, pentru ca mi se pare foarte frumos explicat totul, exact cum e ideal sa invete copiii.
Mama lui Emotionel are jocuri educative, de dezvoltarea personala a copiilor, papusele handmade cu emoții, jurnale personalizate, semne de carte si alte dragalasenii.
Dictionarul contine urmatoarele:

Cu exercitiu si cu explicatiile de rigoare, iti poti ajuta copilul sa se dezvolte personal, emotional si in acelasi timp, il si amuzi, deoarece lucrurile se petrec sub forma unui “joc”. Practic, imbini utilul cu placutul.

Poti comanda acest dictionar, printr-un simplu mesaj privat, iar a doua zi poti intra in posesia lui. Costa doar 42 ron.
Cand l-am desfacut, Ariana a fost foarte curioasa sa vada despre ce e vorba, ce e acolo, sa pipaie cartonasele colorate, ba chiar la unele a ras. Cred ca este cea mica “cititoare” a Dictionarului ei de emotii si ma bucur ca e incantata mereu de tot ce e nou in jurul ei 🙂
Mie, personal, mi se pare foarte important ca un copil sa stie sa isi gestioneze propriile emotii, sa “lupte” impotriva acelora care nu sunt de bun augur pentru el si in acelasi timp, sa  fie constient de consecintele lor.
Daca toata lumea ar sti sa faca acest lucru, cu siguranta, ar exista mult mai putini adulti sechelati din copilarie/adolescenta si nu s-ar mai manifesta asa rau.
Abia astept sa mai creasca Ariana, sa inteleaga exact despre ce este vorba in el, sa ii pot citi si sa ne jucam cu el 🙂
Puteti afla mai multe informatii, aici: www.mamaluiemotionel.com, iar pe Facebook, o puteti urmari aici. Pregateste o Campanie noua, 100.000 de emoții în lume!

S-ar putea sa iti placa

Lasă un răspuns