Despre perceptie

Perceptie… ce inseamna mai exact? Sunt cateodata lucruri pe care le gasesti (sau te gasesc ele). Sunt lucruri simple, care insa te fac sa intelegi ceva. Poate fi vorba despre o melodie, un citat, o intamplare sau un zambet.

Am descoperit astazi un video foarte scurt, o animatie de cateva secunde. Va las sa o urmariti mai jos :

Amuzant.. si nu prea , nu ? Amuzanta animatie, nu foarte amuzant inteles si trait.

Relevant sau nu ce cred ceilalti?!

Ceea ce am interpretat eu azi, in minunata zi de duminica, este ca de multe ori e irelevant ce cred ceilalti. Traim intr-o lume a aparentelor, in care parerea si impresia pe care o lasam celorlalti ne poate ajuta sau dauna.Totusi, poate ca atunci cand stii un lucru si esti sigur de el, nu ar trebui sa incerci sa-i convingi si pe ceilalti de asta. Asa cum ati vazut, exista un pret pentru fiecare fapta (buna). Se spune ca nu invatam decat prin durere.Eu cred ca poti invata oricand, din orice, de la oricine ; oricine poate sa invete, dar foarte putini o fac. Motivele sunt multe si printre ele intotdeauna se vor regasi aroganta si egoul : “ EU stiu mai bine, EU am trecut prin asta si ca EU sa imi aduc aminte cine sunt, TU TREBUIE sa fii de acord cu mine.”

Asa ca sa fim noi azi. Fara sa impresionam si fara sa explicam nimic. Sa ne acceptam unii pe altii si sa acceptam ca e foarte complicat sa ne intelegem cu adevarat. Sa lasam aroganta deoparte si sa constientizam ca nu exista adevar suprem. Doar perceptie.

Va invit cu drag, sa lasati un comentariu, daca ati trait momente in care ati invatat ceva, ati realizat un lucru important (sau care v-a schimbat viata), in care ati aflat ce este perceptia mai exact si cum se manifeta.

S-ar putea sa iti placa

Lasă un răspuns