Cum a fost la Social Media Summer Camp 2018

In iunie, am participat pentru prima data la Social Media Summer Camp, o tabara de social media organizata de cei de la Biz, la Paraul Rece. Evenimentul este dedicat agentiilor, celor din companii si bloggerilor. Implica muuuult networking, prezentari, briefuri de rezolvat cu cazuri concrete pe diverse companii, activari foarte tari ale companiilor si evident, petrecerile tematice de care toata lumea a auzit.

Petreceri

Cea mai funny petrecere de anul acesta a fost Disco Party, in care a existat si un concurs cu cele mai cool costume ale anilor ’90. A iesit haos, dar un haos in sensul bun al cuvantului.

  

Concursuri

Am participat la o multime de concursuri (am si castigat la unele dintre ele :)). Am fost majoreta in echipa castigatoare de la meciul organizat de MOL Romania (am facut asta pentru prima data, dar a fost funny ).  A venit o rulota de la Profi Cafe, care oferea hot dogi pe tot parcurul noptii (practic, in timpul petrecerii, daca ti se facea foame, stiai unde trebuie sa mergi. Tot ei au oferit un premiu de 1000 de euro la unul dintre concursuri). Au fost prezenti cei de la Nestle cu lansarea produsului Optifibre. Cei de la Absolut, de asemenea, au lansat un nou produs si multe alte companii cu diferite surprize.

Cei de la Havana Club au adus un panou care a fost umplut de graffiti, evident tot prin intermediul unui concurs. A trebuit sa desenam fiecare cate ceva artistic. M-am numarat printre fericitii castigatori ai unui rom foarte parfumat pe care il recomand cu drag.

Briefuri de companii

Am fost in echipa castigatoare de la Brieful pentru BT, unde am avut de rezolvat un caz legat de social media pentru Festivalurile verii 2018.

M-am bucurat ca am aflat unele notiuni noi, de care nu stiam si ca am putut participa cu cateva idei in rezolvarea briefului.

Tematica intregului eveniment a fost legata de colaborarea influencerilor cu companiile, cu sau fara agentii.

Printre speakerii evenimentului au fost:   Ana Morodan (Influencer & online entrepreneur). Florin Grozea (Founder, Hit Yourself Consulting ). Mihnea Ratte (Fotograf). Victor Ciuperca (Director general amb Holding România). Alexandru Negrea (Consultant social media).  Cristian Manafu (manafu.ro). Simona Pope (Chef & Decorator, Cofetaria Alice). Cristian Florea (Blogger, Kooperativa 2.0) si multi altii, de la care am aflat tot felul de lucruri interesante, din domeniul in care activeaza fiecare.

Per total, a fost o experienta foarte frumoasa, s-au legat prietenii, am invatat multe lucruri utile si imi doresc sa mai particip la astfel de evenimente! Felicitari Biz pentru ceea ce faceti!

S-ar putea sa iti placa

Lasă un răspuns