Cerceii cu ciucuri si orhidee, palariile cu mesaj – must have 2017

Indiferent ca ai parul scurt, mediu sau lung, nu trebuie sa-ti lipseasca din bagajul de vacanta Cerceii cu orhidee, cu ciucuri sau palariile de plaja, mari, personalizate cu mesaj.

  • Cerceii orhidee

Albi sau colorati, cu siguranta se fac remarcati prin eleganta, simplitate si marimea supradimensionata. Ii gasim in diferite variante, cu accesorii mici, medii sau lungi.

 

   

Sursa: www.accesoriialese.ro , Instagram  si Facebook

  • Cercei Tassels (cu ciucuri)

Ii puteti vedea cu diferite accesorizari, in extrem de multe nuante, insa cei colorati… ne fac vara parca mai frumoasa!

Sursa: www.accesoriialese.ro , Instagram  si Facebook

  • Palarii personalizate cu mesaj

Palariile supradimensionate, cu mesaj personalizat sunt de mare efect, oriunde te-ai afla, vara aceasta. Fie ca e vorba de concediu, de padure, sau ca esti in oras, cu siguranta atrag multe priviri. Puteti opta pentru “Do not disturb”, “Currently offline”, “Always on vacay”, “on vacation”, daca doriti sa mergeti in concediu ( sau un mesaj tradus in limba straina a tarii pe care o veti vizita), sau sa va relaxati si sa nu fiti deranjate,  “Bride to be”, “Wifey for lifey”, “Just married”, pentru proaspetele miresici si lista poate continua.

Cel mai important, este sa va reprezinte pe voi si sa o purtati cu mandrie 🙂

 

  

 

Pentru o petrecere a burlacitelor, pot fi personalizate cu succes cu numele acestora, sau cu cate un mesaj haios pentru mireasa, ori cu alte idei avute de voi.

De asemenea, daca ai un blog si doresti sa-l faci putin mai cunoscut, vacanta e ocazia perfecta pentru acest lucru. E o situatie win-win: mai multa distractie, mai multi followeri.

Se pot personaliza cu jobul avut, atata timp cat te mandresti cu acest lucru, sau cu o meserie “wanna be”.

Sursa: www.accesoriialese.ro , Instagram  si Facebook

S-ar putea sa iti placa

Lasă un răspuns