Cea mai importanta persoana din viata ta … esti TU

Se intampla de multe ori sa auzim din stanga si din dreapta ca asa e bine sa facem, sau “asa se cade”. Toti au impresia ca stiu cum trebuie sa iti traiesti viata. Visul. Relatia. Toata lumea se pricepe cel mai bine la a da sfaturi altora, sau la a se baga in viata altora, insa cel mai greu este sa fii constient de greselile tale, sa incerci sa iti rezolvi problemele tale si sa iti traiesti viata ta…si atat.

Cea mai importanta persoana din viata ta … esti TU

Din pacate, traim intr-o lume egoista, care nu mai apreciaza politetea, sinceritatea, romantismul. Suntem inconjurati de persoane false, care “stiu ele ce e mai bine” pentru noi.

all you need is you

Am ajuns la concluzia ca cel mai improtant este sa te respecti pe tine insuti/insati, mai intai de toate. Sa ajungi la un echlibru, in care imbini perfect ceea ce iti doresti de la viata, cu persoana de langa tine, cu familia, prietenii si cu hobbyurile. Toate au un rol important pentru noi, insa trebuie sa primeze realizarea noastra ca persoana. Sa fim fericiti intai cu noi si apoi cu si pentru cei din jurul nostru.

and a good life

Perfectiunea nu exista. Nu exista oameni perfecti…nici macar, perfecti pentru noi. Sunt anumite persoane care ne completeaza in mare masura asteptarile persoanei “de langa”, insa de multe ori, aceste calitati scad direct proportional cu timpul petrecut impreuna. Asadar, sa invatam sa fim noi mai buni si apoi, sa avem pretentii de la cei de langa noi.

S-ar putea sa iti placa

Lasă un răspuns