Bătaie în platou la Bravo, ai stil! Celebrities. Maria Ilioiu si Andreea Tonciu

Bătaie în platou la Bravo, ai stil! Celebrities – Maria Ilioiu si Andreea Tonciu.

Bătaie în platou la Bravo, ai stil! Celebrities. Maria Ilioiu a sunat de urgență la 112. Ce i-a putut face Andreea Tonciu.

Emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” a început de câteva zile și cam tot de atâta timp, a început și circul dintre Maria Ilioiu și Andreea Tonciu. Participantele, una ispită la ”Insula Iubirii”, cealalta mamă cu acte în regulă, cunoscuta de la multe emisiuni la care a participat în trecut, nu se ceartă pe bărbați, nici pe bani, ci pe succes. Tensiunea a atins cote maxime în ediția precedentă, roșcata sunând de urgență la 112, în timpul filmarilor.

Bătaie la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Maria Ilioiu, apel la 112 din cauza Andreei Tonciu

Replici acide, jigniri si de o parte si de cealalta, tensiuni, cuvinte aruncate una impotriva celeilalte,  cam asa putem descrie săptămâna care tocmai a trecut. Ca în orice alt show, o data cu trecerea timpului, încep și impungerile, doar că între Maria Ilioiu, fostă ispită la ”Insula Iubirii” și Andreea Tonciu, deloc străină showbiz-ului autohton, lucrurile au ajuns mult prea departe. Miercuri dimineață, în jurul orelor 10:30, concurentele show-ului Bravo, ai stil! Celebrities erau în cabina de machiaj de la Kanal D pentru a filma o nouă ediție în avans. Andreea Tonciu era pe scaun, gata să se aranjeze pentru viitoarea emisiune, în timp ce Maria aștepta.

Bătaie în platou la Bravo, ai stil! Celebrities. Maria Ilioiu a sunat de urgență la 112. Ce i-a putut face Andreea Tonciu
Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, la Bravo, ai stil!Celebrities

Tonciu s-ar fi simțit jignită că fosta ispită a comparat-o cu ”Ciocănitoarea Woody” și i-a spus acesteia că nu a venit la emisiune pentru a se certa, dorind să își arate stilul. Maria Ilioiu a dat curs discuțiilor în contradictoriu, iar surse din apropierea echipei emisiunii au dezvăluit pentru CanCan că scandalul a escaladat.

La fața locului au venit poliția și soțul brunetei

Fosta ispită i-ar fi spus Andreei cuvinte grele: ”Ești o c#@%ă care se vinde pe 100 de euro și mai dă 50 rest”. După această replică, Andreea s-ar fi ridicat de pe scaun și și-ar fi înfipt mâinile în părul Mariei, țipând: ”Să nu te pui cu mine că nu va ieși bine”.

Echipa ”Bravo, ai stil! Celebritiers” a intervenit să le despartă. Andreea a fost scoasă afară și calmată, iar Maria ar fi început să plângă. Afectată de întâmplare, fosta ispită a apelat la 112. La locul scandalului a ajuns un echipaj de poliție, care le-a detensionat pe fete, dar și Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu.

Care este preferata voastra din Bravo, ai stil! Celebrities?  Astept raspunsurile voastre in comentarii!

S-ar putea sa iti placa

Lasă un răspuns