Accesorii pentru domnisoare si cavaleri de onoare

Accesoriile sunt un “must have” al zilei nuntii, omogenizand look-ul domnisoarelor si cavalerilor de onoare, in special daca acestia nu poarta tinute “impuse” identice.

In continuare, am sa va fac cateva propuneri handmade (pe care le puteti si comanda), atat pentru domnisoare, cat si pentru cavaleri.

Accesorii domnisoare de onoare 

  • Coronite cu flori 

Coronitele cu flori frumos decorate, completeaza tinutele domnisoarelor. Le scot in evidenta coafurile acestora, putand fi comandate in zeci de combinatii de culori si forme.

  • Corsaje flori

Corsajele cu flori sunt de fapt acele bratari (cu flori, perle, cristale, etc.) care se prind la mainile fetelor. Ele se poarta in ziua nuntii/la petrecerea burlacitelor. In general, acestea sunt comandate de mireasa. Sunt daruite cu mai mult timp inainte de nunta, sau in unele cazuri, chiar in ziua nuntii, la pregatirea miresei. Cu siguranta, mireasa se asteapta sa le/o porti. Asadar, trebuie sa iei in considerare acest aspect, cand te vei gandi la accesorizarea din ziua nuntii.

Gasiti mult mai multe modele aici sau pe Facebook.

     

Accesorii cavaleri de onoare 

  • Cocarde cavaleri de onoare

Cocardele sunt acele flori care se prind in pieptul mirelui, nasului, socrilor si cavalerilor de onoare. Acestea se comanda in functie de preferintele fiecarei mirese in parte. Ele reusesc sa personalizeze gama cromatica, prin accesorii mici, dar de efect.

 

  • Papioane asortate

Exista o alta varianta, foarte des utilizata in ultimii 2-3 ani, de a le asorta cavalerilor de onoare si/sau nasului si mirelui papioanele.

Seturi asortate – pentru domnisoare si cavaleri

  • Set de cocarde si de corsaje, asortate

 

  • Pahare personalizate, pictate manual

O surpriza foarte frumoasa ar fi comandarea unor pahare special create pentru domnisoarele si cavalerii de onoare. Exista zeci de modele din care poti alege, sau poti crea un model unicat.

Sper ca am reusit sa adun cateva dintre cele mai interesante idei pentru voi. Toate produsele (similare, identice, unicat, etc.) pot fi comandate aici. Va doresc o nunta asa cum ati visat, cu domnisoare si cavaleri de onoare zambareti si voiosi, alaturi de voi!

 

 

 

S-ar putea sa iti placa

Lasă un răspuns